slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Ulcinjska rivijera

**** OTRANT htl Ulcinj

Lokacija: Hotel se nalazi na jugoistočnom delu crnogorskog primorja, na sunčanoj obali zdravlja, bogatoj egzotičnim rastinjem i zelenilom, u okruženju su jezera reke i čisto more, na prvoj liniji peščane plaže.

Na udaljenosti 3 km od starog grada Ulcinja, na 95 km od aerodroma Tivat, 70 km od aerodroma Podgorica, 25 km od luke Bar.
Sadržaji:Dva restorana sa terasom, lobi bar, Internet kafe, sala za konferencije (150-200 osoba), vešeraj, sportovi na vodi, rent-a car.... Ispred hotela se nalaze bazeni (sa slatkom vodom), ukupne povrsine 265 m2 (jedan za odrasle,drugi za decu), peškiri se izdaju na bazi depozita. Od sportskih sadržaja izdvajamo odbojku na plaži i košarku.
Smeštaj: Smeštaj za goste predvidjen je u glavnoj zgradi hotela i u vilama koje su rasporedjene pored bazena. Sobe i hotelski apartmani su s telefonom, internetom, klima-uredjajem, SAT-TV, sefom, fenom, kupatila s kadom ili tušem, toaletom, balkonima ili terasama. Gostima je na raspolaganju i jedan broj spojenih soba vratima kao i dve sobe za osobe sa specijalim potrebama.

Usluga: All inclusive, švedski sto

Opis usluge all inclusive: doručak, ručak, večera (švedski sto), sa uključenim pićem, all inclusive bar otvoren od 12.00 do 22.30., popodnevna užina s kafom od 16.00 do 17.00., Kids club za decu od 4 do 12 godina i svakodnevna animacija za decu , mini disko za decu od 20:30 do 21:15. , aqua aerobic, korišćenje dečijeg igrališta i multifunkcionalnog peščanog terena za male sportove, muzika uživo ( u sezoni).

*** OLYMPIC htl Ulcinj

 Lokacija: Hotel se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom.

Sadržaji: Hotel poseduje restoran, aperitiv bar,  kongresna sala, zatvoreni bazen, sauna i teretana. Ima sopstvenu plažu koja je deo najduže plaže na Jadranu (Velika plaža).  Za ljubitelje sportova sa loptom hotel Olympic je pravi izbor jer pored fudbalskih terena, gosti imaju mogućnost korišćenja i terena za mali fudbal, terena za košarku, odbojku i rukomet. Za atletičare tu je atletska staza, tri trim staze, skakalište u dalj i poligon za bacanje kugle. Za ljubitelje tenisa, u hotelskom krugu nalazi se šest teniskih terena sa novom šljakom kao i škola tenisa.

Smeštaj: Sve sobe imaju klimu, SAT TV i mini bar. 

** BELLEVUE htl Ulcinj

Lokacija: Hotel se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom.

Sastoji se od tri depadansa, "Avala", "Cer" i "Borik". Sobe su potpuno renovirane 2011. godine. Usluga: polupansion: doručak – švedski sto / večera – meni.
Sadržaji: poseduje sopstvenu plažu, restoran, aperitiv bar, mlečni restoran, terasu, diskoteku, teretanu, a u krugu hotela nalaze se sportski tereni: teniski tereni i škola tenisa, fudbalski tereni sa atletskom stazom, tereni za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku, poligon za bacanje kugle i skakalište u dalj. 
Smeštaj: Sobe u paviljonu Cer imaju klimu, TV, mini bar i kupatilo. Skromne sobe u paviljonu Borik imaju samo kupatilo.

** ADA BOJANA Nudističko naselje

Lokacija: Hotelsko naselje na Adi Bojani se nalazi u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže, a sastoji se od vila i bungalova.

Sadržajsve sobe na Adi imaju klima-uređaj, frižider i SAT TV, sobe na Adi su dvokrevetne i trokrevetne, Wireless Internet - na recepciji, ostrvo na kom se nalazi nudistički centar je u obliku trougla – sa dvije strane ga zapljuskuje rijeka, a sa jedne more (3km duga pješčana plaža okrenuta prema moru), sportska ponuda: jahanje konja, vožnja fijakerom, tenis, odbojka, stoni tenis, surfing, kitesurf, windsurf. U okviru centra posluju restorani a-la-card (Maestral, Terasa) i plažni bar na ušću reke u more.
Smeštaj: U hotelu Ada Bojana ** gosti imaju na raspolaganju tri tipa soba :Tip A (180 soba), Tip B (46 soba) i Tip L (70 soba).
Tipa A : Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapano prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i mini frižiderom.
Tip B : Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gde je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more.
Tip L : Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer