slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Sotirica

Vila Akti

 Vila Akti 1

Lokacija: Vila se nalazi u mestu Sotirica, idealno locirana, na glavnoj ulici i oko 30m od plaže, poseduje veliko, prostrano dvorište sa prelepom baštom, ozidanim roštiljem, igralištem i privatnim parkingom.

Opis: Smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i sve raspolažu sa jednim francuskim, jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem, i namenjene su za smeštaj dve do četiri osobe. Svaki studio ima potpuno opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV, Wi-Fi internet, mreže za komarce i terasu sa direktnim pogledom na more. U dvorištu postoje garniture za sedenje, sa suncobranima, koji su na raspolaganju gostima vile, kao i mala kafeterija.

 

Vila Akti 2

Lokacija: Vila je deo istoimenog kompleksa, nalazi se u istom dvorištu kao i vila Akti 1 i deli iste sadržaje, samo je udaljena oko 50 metara od plaže, a smeštena je tačno iza kafeterije.

Opis: Svi naši smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu i opremljeni su isto kao i studija u vili Akti 1, sa tom razlikom što u ovoj vili sve terase imaju bočni pogled na more.


Google maps:
Latitude: 39.731195
Longitude: 22.865606

Cenovnik: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer