slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Perigiali

Vila Ahileas

Lokacija: Vila je idealno locirana, nalazi se na samoj obali mora, bašta kuće izlazi na plažu, i udaljena je samo oko 400m od mesta Nidri.

Opis: Svi naši smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu i svaki studio poseduje kuhinju, kupatilo/wc, TV, WiFi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno) i terasu sa pogledom na more. U sklopu vile se nalazi kafe bar i privatni parking a poseduje i sopstvene ležaljke na plaži (rentiraju se na licu mesta). 


Google maps:
Latitude: 38.717588
Longitude: 20.718359                 

Vila Eleni

Lokacija: Nalazi se na malom uzvišenju pored glavnog puta, odakle se pruža fantastičan pogled na ceo arhipelag i okolna ostrva, udaljena je od mora oko 80m i oko 250m od jedne od najlepših plaža na ovom delu ostrva (Passa beach).

Opis: Ova vila je novije izgradnje, sva studia su prostrana i moderno opremljena i nalaze se na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa pogledom na more, komarnike na prozorima, TV, WiFi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 3€ dnevno). Vila poseduje sopstveni parking. Preporučuje se za sopstveni prevoz.


Google maps:
Latitude: 38.722973
Longitude: 20.727075      

          

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer