slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Parga leto

Kuća Filio

Lokacija: U srcu Parge, na 500m od doka, 700m od gradske plaže, 450m od Valtos plaže.
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.
Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur dnevno.

Koordinate : 39°17’07.78”N / 20°23’57.82”E

Kuća Bilis

Lokacija: 500m hoda od male gradske plaže, 700m od velike gradske plaže, 10 minuta od doka.
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. 
Oprema: Kuhinjski blok,  televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.
Klima: Korišćenje klime je bez doplate.

Koordinate: 39°17’08.19”N / 20°24’31.46”E

Vila Rina

Lokacija: Vila Rina se nalazi u  mestu Parga, udaljena je oko 250m od centra mesta i oko 500m od gradske plaže.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi inernet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno) i sef (uključen u cenu).


 

Google maps:
Latitude: 39.287133
Longitude: 20.398276        

        

Vila Kostas

Lokacija: Vila se nalazi iznad crkve, pored vile Rina, udaljena je oko 300m od centra mesta i oko 550m od gradske plaže Krioneri.

Opis: Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).


 

Google maps:
Latitude: 39.287261
Longitude: 20.398521

                

Vila Nanos

Lokacija: Vila se nalazi na oko 50m iznad magistrale,  i udaljena je oko 400m od centra mesta i oko 750m od gradske plaže.

Opis: vila ima lepo dvorište u okviru koga postoje dva parking mesta rezervisana za naše goste. Svi naši smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju delimičan ili direktan pogled na more. Svaki studio ima dva odvojena standardna kreveta i opcionalni pomoćni ležaj, opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).


Google maps:
Latitude: 39.288209
Longitude: 20.401953  

              

Vila Alexandros

Lokacija: Vila je odlično locirana i nalazi se u ravnom delu Parge, udaljena je oko 100m od plaže Piso Krioneri (mala gradska plaža) i oko 300m od plaže Krioneri (glavna gradska plaža) i centra mesta.

Opis: Svi smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu, namenjeni su za smeštaj dve do tri osobe i imaju opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, peskire, terasu, TV, Wi Fi internet i klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Vila poseduje i zajedničku terasu u prizemlju, na samom ulasku u dvorište, a u neposrednoj blizini je i najpovoljniji super market u mestu kao i glavno šetalište koje je centar svih dešavanja, sa mnogobrojnim restoranima, barovima i prodavnicama.


Google maps:
Latitude: 39.282759
Longitude: 20.406677    

            

Vila Nikas

Lokacija: Vila Nikas je dobro pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini centra Parge i udaljena je oko 200m od gradske plaže.

Opis: U našoj ponudi se nalaze dvokrevetna i trokrevetna studija, smeštena na prvom i drugom spratu, kao i četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani, koji se nalaze u prizemlju. Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno), i sef (uključen u cenu).


Google maps:
Latitude: 39.285796
Longitude: 20.398769        

        

Kuća Aristea

Lokacija: U srcu Parge, kod crkve i škole, na 500m, od doka, 700m od gradske plaže, 700m od šetališta.

Tip smeštaja: Studiji za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće.

Sadržaj apartmana: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Ležajevi su klasični singl I francuski ležajevi.

Korišćenje klime doplaćuje se 5eur dnevno.

Koordinate: 39°17’07.78”N / 20°23’57.82”E

Vila Margaritis

Prelepa vila Margaritis ima za poznavaoce Parge idealnu lokaciju. Nalazi se na 100 metara od plaže „PISO KRIONERI“ i na 350 metara od strogog centra Parge. Najbliža prodavnica je „CAREFFOUR“ (Kerfur) i nalazi se na 70m od Vile Margaritis. Parking za putnike koji dodju sopstvenim prevozom ili iznajme automobil u Rent – a – car agenciji, se nalazi na nepunih 100m od vile Margaritis. Prednost Vile Margaritis je što se nalazi na ravnom delu Parge i laganom šetnjom se brzo stiže do strogog centra brdovite Parge. Vila poseduje recepciju, a predivno dvorište i izvrsne smeštajne jedinice će Vam pružiti pravi doživljaj prelepe Parge. Vilu Margaritis toplo preporučujemo parovima, prijateljima i porodicama. U Vilu Margaritis se zbog svoje lepote putnici ponovo vraćaju.

*ČIŠĆENJE JE TRI PUTA U TOKU SMENE, A PEŠKIRI I POSTELJINA SE MENJAJU DVA  PUTA U TOKU SMENE
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – BESPLATNO
*KORIŠĆENJE INTERNET KONEKCIJE WI-FI –BESPLATNO

Vila Dafni-Parga

 Vila Dafni Nalazi se na 30m od plaže, u blizini centra i pešačke zone koja vodi uz more sve do luke. Vila je u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, suvenirnica i ostalih turističkih zanimacija. Vila se renovirana početkom 2017-te godine. Studiji su manje kvadrature od standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih studia.
Studio 02: sadrži sobu sa francuskim (širokom) ležajem ili dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (doplata), wi-fi internet, TV, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03: sadrži sobu sa francuskim i standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (doplata), wi-fi internet, TV, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer