slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Nikiti

Vila Aleksandra

 Vila Aleksandra je pogodna za porodice sa malom decom. Nalazi se na svega 80m od plaže i izlazi na najlepši deo gde počinje uređeno šetalište.

Lokacija: vila se nalazi na 80m do mora, u mirnom delu Nikitija.

Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 2 do 5 osoba, raspoređeni u nekoliko zgrada, peta osoba može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Za sezonu leto 2017 deo kapaciteta je preuredjen u visekrevetne mezonete. Svi studiji i apartmani imaju LCD Sat TV , besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera), kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj ( koriščenje uključeno u cenu ), prostrane lepe terase.

Sadržaj: lepo uređeno dvorište sa dosta zelenih površina, prostor za parkiranje kola (koji nije ogradjen i nije asfaltiran), tuš u dvoristu.

Koordinate: 40°12’43”  N  / 23°40’26”  E

Tip smeštaja:
1/2 studio – soba sa kuhinjskim delom, bračni krevet ili dva sing kreveta, kupatilo i terasa.
1/2 apartman - prostorija sa kuhinjskim delom, zasebna soba sa bračnim krevetom ili dva singl kreveta, kupatilo i terasa.
1/3 studio – soba sa kuhinjskim delom, jednim bračnim krevetom i krevetom na razvlačenje (širina 1m), kupatilo i terasa.
1/4 studio – soba sa kuhinjskim delom, jednim bračnim krevetom ili dva sing kreveta i krevetom na razvlačenje za dve osobe (širine cca 1,4 m), kupatilo i terasa.
1/4 apartman – soba sa kuhinjskim delom i krevetom na rasklapanje za dve osobe (širina cca 1,4m), zasebna spavaća soba sa dva klasična kreveta (ili bračni krevet), kupatilo i terasa.
1/4 duplex apartman – kuhinjski deo fizički odvojen, zasebna soba sa dva kreveta na rasklapanje (širina jednog kreveta je 1m), druga zasebna spavaća soba sa dva klasična kreveta (ili bračni krevet), kupatilo i terasa.

 

Vila Stefania

Vila Stefania je nova vila, sagrađena 2014. i 2015 godine, a koja se nalazi pored kompleksa apartmana Aleksandra. Sastoji se od nekoliko zgrada smeštenih u predivnom dvorištu sa dosta zelenih površina i lepo uređenom baštom. Ova nova vila sa moderno uređenim studijima i apartmanima, predstavlja odličan izbor za smeštaj svih gostiju, a posebno je pogodna za porodice sa decom. Nalazi se na svega 80m od plaže.

Lokacija: vila se nalazi na 80m od mora, u mirnom delu Nikitija.

Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 2 do 4 osobe (peta osoba može biti dete do 6 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet), smešteni u nekoliko zgrada u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji/apartmani poseduju LCD TV, besplatan WI-FI internet ( Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera), kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj ( koriščenje uključenu u cenu ),  terase.
Apartman se sastoji od fizicki odvojene sobe za spavanje u kojoj se nalazi francuski lezaj, a u kuhinjskom delu se nalazi sofa na razvlacenje. Dok se u studiju sve nalazi u jednoj prostoriji.

Sadržaj: prostor za parkiranje kola, tuš u dvorištu.

Koordinate: 40°12'41.1"N 23°40'28.9"E

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer