slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Neos Marmaras

Vila Nestoras

Lokacija: Vila Nestoras, novijeg datuma, nalazi se na izvanrednoj lokaciji, na plaži Paradiso, udaljena od plaže cca 60 metara i na oko 1,75 kilometara od centra Neos Marmarasa. Neveliki, lepi i moderno opremljeni studiji se nalaze na izdignutom prizemlju i na prvom spratu i opremljeni su klima uredjajem (uračunat u cenu), TV-om i bežičnim internetom (uračunat u cenu). Dvokrevetni i dvokrevetni + 1 studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa standardnim francuskim ležajem, odnosno i sa pomoćnim, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje sa koje se bočno vidi more. Veličina studija je cca 15 do 18 kvm + terasa. Vila Nestoras je B + kategorije, ima peškire i ima mogućnost sopstvenog parkinga (ukupno 2 mesta, nedovoljno za sve studije). U dvokrevetnom studiju, besplatno bez ležaja, može boraviti dete do 6 godine, a na pomoćnom ležaju do 12 godina. Širina plaže ispred vile je veoma promenljiva i može biti širine od cca tri do deset metara. U blizini vile (kod kanala) se nalazi stanica turističkog vozića kojim se u sezoni, u periodu od 18 – 24 časa može stići do centra i gradske plaže. Cena jednog pravca je 2,5 eura, a kružna tura 5 eura.

Vila Blue House

Lokacija: Nalazi se na odličnoj lokaciji, svega oko 80 metara od strogog centra Neos Marmarasa, od šetališta i mora udaljena je oko 50 metara i oko 150 metara od naše partnerske agencije. Od najbliže male plaže udaljena je svega oko 100 metara, a od velike gradske plaže (kod stadiona) oko 220 metara. Vila Blue House je novijeg datuma, sa velikim prostranim studijima koji se nalaze na prvom spratu koji su svi sa bočnim ili direktnim pogledom na more i luku. Opremljeni su bežičnim internetom, klima uredjajem (uračunati u cenu) i TV-om. Dvokrevetni + 3 studiji se sastoje od kuhinjskog dela, dela sa francuskim ležajem i malo izdvojene dve sofe na otvaranje (180 x 120 cm), kupatila i velike lepe terase sa garniturom za sedenje. Četvorokrevetni studiji se sastoje od kuhinjskog dela, dela sa francuskim ležajem i malo izdvojenim trećim standardnim ležajem i sofom na otvaranje (180 x 120 cm), kupatila i lepe terase sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 22 – 25 kvm + terasa. Vila Blue House je B + kategorije i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

Vila Eleni

Lokacija: Vila Eleni je starijeg datuma, nalazi se na izvanrednoj lokaciji, jednom od trgova, u samom centru letovališta na samoj obali i šetalištu. U neposrdnoj blizini su brojne radnje, restorani i kafići. Od velike gradske plaže (prema kompleksu Porto Carras) udaljena je svega oko 400 metara, a od Paradiso plaže 1450 metara. Studiji se nalaze na drugom spratu i opremljeni su klima uređajem (uračunat u cenu) i TV-om. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže deo sa opremljenom kuhinjom, deo za spavanje sa dva ili tri standardna ležaja ili francuski i standardni, kupatilo i lepe terase sa direktnim pogledom na more i trg. Trokrevetni studio koji gleda pozadi, na dvorište (niža cena), ima malu terasu, nedovoljne veličine za 3 osobe. Veličina studija je cca 16 do 20 kvm + terasa. Vila Eleni je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

Vila Marmaras

Lokacija: Hotel apartmanskog tipa, nalazi se na obali, ispod vile Kalina, na oko 480 metara od strogog centra letovališta i oko 900 metara od naše partnerske agencije. U sklopu hotela se nalazi recepcija, mali lobi i terasa, kao i toaleti (mogu se koristiti na dan smene). Od najbliže, lepe, male plaže udaljena je svega nekoliko metara, od Paradiso plaže oko 600 metara, a od gradske plaže kod stadiona, oko 1450 metara. Hotel Marmaras je starijeg datuma, sa skromnijim kupatilima i nameštajem, ali su svi studiji i apartmani opremljeni novim kuhinjama i frižiderima, besplatnim bežičnim internetom za ograničen broj korisnika i klima uređajem (uračunati u cenu), SAT TV-om sa najmanje jednim srpskim kanalom. Svi studiji su sa direktnim ili bočnim pogledom na more, okrenuti prema zapadu, te se može uživati u nezaboravnim zalascima sunca. Neveliki dvokrevetni, trokrevetni i trokrevetni + 1 studiji se nalaze na prizemlju (položaj terase kao prvi sprat), prvom i drugom spratu i sastoje se od dela za spavanje sa dva, odnosno tri standardna ležaja ili manji francuski i jednog standardnog, kuhinjskog dela, kupatila (sa tuš ili ograđenom kadom ili bez tuš kade) i velike lepe terase sa garniturom za sedenje sa nezaboravnim pogledom na more, ostrvo Kelifos i poluostrvo Kasandru.

Vila Kalina

Lokacija: Okružena zelenilom i palmama, nalazi se u blizini marine, na oko 400 metara od strogog centra letovališta i oko 800 metara od naše partnerske agencije. Od najbliže male plaže udaljena je svega oko 200 metara, od Paradiso plaže oko 550 metara, a od gradske plaže kod stadiona, oko 1400 metara. Vila Kalina je starijeg datuma, sa skromnijim kupatilima i nameštajem, ali su svi studiji i apartmani opremljeni novim kuhinjama i frižiderima, besplatnim bežičnim internetom za ograničen broj korisnika (sa povremenim prekidima ili otežanim povezivanjem), klima uredjajem (uračunat u cenu od 29.06. do 28.08.), SAT TV-om sa nekoliko srpskih kanala i svi, osim u prizemlju delimično, su sa pogledom na more. Neveliki dvokrevetni i dvokrevetni + 1 studiji se nalaze na prizemlju, prvom i drugom spratu i sastoje se od dela za spavanje sa dva spojena ležaja ili manji francuski i pomoćni (skoro kao pravi) u kojem se nalazi i kuhinja, kupatilo (bez ogradjene tuš kade) i velike lepe terase sa garniturom za sedenje sa pogledom na manji vrt, ostrvo Kelifos i poluostrvo Kasandru. Četvorokrevetni apartman se nalazi na drugom spratu i sastoji se od dnevnog boravka u okviru kojeg su dva ležaja i izdvojena kuhinja, spavaće sobe sa manjim francuskim ležajem, kupatila (bez ogradjene tuš kade) i prelepe velike ugaone terase sa garniturom za sedenje sa pogledom na more.

Kuća J&P

Lokacija: Na plaži Paradiso
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi
Ležajevi: Standardni francuski i singl ležajevi
Klima: Korišćenje klime je bez doplate. Internet je bez doplate. Kuća ima parking.

Koordinate: 40°06’17.26”N / 23°46’35.36”E

 

Apart Hotel Zeppos

Lokacija: Apart/Hotel Zeppos se nalazi oko 250m od gradske plaže i oko 900m od drugog centra mesta.

Opis: Hotel ima lepo dvorište sa roštiljem, sopstveni parking i malu recepciju. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, garnituru za sedenje na terasi, kupatilo/wc (kupatila u studijima imaju tuš kadu dok su u apartmanima standardne kade), WiFi internet, TV (bez srpskih kanala), klima uređaj (uključen u cenu). Studija se nalaze u prizemlju i na prvom spratu dok se na drugom spratu nalaze četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka dvorištu i ulazu dok četvorokrevetni apartmani imaju i bočni pogled more. Apart/Hotel poseduje i uslužni toalet za goste, koji se koristi na dan smene. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.


Google maps:
Latitude: 40.089345
Longitude: 23.795056

Vila Zeppos Apart

Lokacija: Vila Zeppos se nalazi u prvom centru mesta, sa mogućnošću za parkiranje u neposrednoj blizini vile. Od luke, iz koje kreće brodić ka Porto Carrasu, je udaljena oko 100m, od gradske plaže oko 900m, koliko ima i do Paradiso plaže.

Opis: Vila ima lift. U našoj ponudi su četvorokrevetni apartmani koji su potpuno novi, završeni su za sezonu 2017, svi apartmani su komforni i moderno opremljeni i svi imaju potpuno opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu sa garniturom za sedenje, komarnike, WiFi internet, TV (bez Srpskih kanala), klima uređaj (uključen u cenu). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Preporučuje se za porodice.


Google maps:
Latitude: 40.095952
Longitude: 23.782991

Vila Zepos

Lokacija: Vila Zeppos se nalazi u prvom centru mesta, sa mogućnošću za parkiranje u neposrednoj blizini vile. Od luke, iz koje kreće brodić ka Porto Carrasu, je udaljena oko 100m, od gradske plaže oko 900m, koliko ima i do Paradiso plaže.

Opis: Vila ima lift. U našoj ponudi su studija i apartmani namenjeni za smeštaj od 2 do 4 osobe, i nalaze se u visokom prizemlju, na drugom ili trećem spratu i imaju pogled na dvorište ili ulicu. Četvorokrevetni apartmani su potpuno novi i biće završeni za sezonu 2017. Svi smeštajni kapaciteti imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu sa garniturom za sedenje, komarnike, WiFi internet, TV (bez Srpskih kanala), klima uređaj (uključen u cenu). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.


Google maps:
Latitude: 40.095952
Longitude: 23.782991

Vila Sisi

 Ova vila je poznata po svom kvalitetu i ljubaznošću domaćina, koji uvek širom  otvorenih vrata prima stare i nove goste.

Lokacija: vila se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300 m od gradske plaže

Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 2 do 5 osoba, peta osoba u apartmanima i četvrta u studijima može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Svi studiji i apartmani imaju TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj (korišćenje nije uključenu u cenu), terasu.

Sadržaj: Vila ima dvorište, tuš u dvorištu. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).

Koordinate: 40°05’34”  N  / 23°47’22”  E

Pages

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer