slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Nea Plaja

Kuca Lambrini

 Kuća Lambrini se nalazi na 20m od plaže odmah preko puta kuće Amos. Nešto starija kuća interesantna je zbog vrlo povoljne cene odlične lokacije i prostranosih apartmana koji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

 

 

Kuca Aleka

 Nalazi se u mirnom delu Nea Plaje na samo 80 m od uređene plaže. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Apartman se nalazi na prvom spratu. Neki studiji imaju bočni pogled na more. Svi imaju televizor, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

 

 

Kuća Amos

 Kuća Amos se nalazi na 20m od mora u najlepšem delu Nea Plaje odmah pored poznatog restorana Talasinos. Potpuno nova kuća se na prvom mestu odlikuje izuzetno prostranim studijima (33-35m2), apartmanima (36-44m2), duplexima (44-50m2) i komfort duplexima od 86m2. Smeštajne jedinice se nalaze u niskom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu, sve imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Svi imaju prostrane terase od kojih neke imaju i pogled na more.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer