slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Moraitika

Prassino Nissi hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Moraitika, na 300 m od centra mesta i oko 60 m od dugačke peščane plaže.

Smeštaj: Hotel u svom sastavu ima standardne sobe opremljene toaletom (T/WC), SAT TV, minibarom ili mini frižiderom, klima uređajem, telefonom i balkonom sa pogledom na more.

Sadržaj: Hotel poseduje restoran, bar, baštu, terasu, ostavu za prtljag, sva javna mesta i sobe su nepušačke zone, klimatizovan lobi, dečije igralište, stoni tenis, otvoreni bazen, Wi-Fi internet i parking.

Usluga: Polupansion (doručak – švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje; večera – po meniju).

Napomene: klima se doplaćuje na licu mesta 7 EUR dnevno po sobi

Vila Aquarius

Lokacija: Nalazi se u mestu Moraitika, u neposrednoj blizini samog centra mesta, udaljena je oko 250 metara od plaže.

Opis: Vila se nalazi odmah pored vile Bella Grecia i u neposrednoj blizini se nalaze super market i pekara. Smeštajni kapaciteti u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, i namenjeni su za boravak od 2 do 4 osobe. Svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Gosti vile Aquarius mogu da koriste bazen vile Bella Grecia.

 

Google maps:
Latitude: 39.484612
Longitude: 19.924905          

      

Vila Corfiota

Lokacija: Vila Corfiota se nalazi u mestu Moraitika, odlično je pozicionirana, udaljena je oko 80m od plaže i oko 150m od centra mesta..

Opis: Vila je okružena velikom zelenom baštom i ima privatni parking. Smeštajne jedinice u našoj ponudi su namenjene za boravak od 2 do 3 osobe, i sve se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatlo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).


 

Google maps:
Latitude: 39.483776
Longitude: 19.927690        

        

Vila Bella Grecia

Lokacija: Nalazi se u mestu Moraitika, 20km južno od grada Krfa. Dobro je pozicionirana, udaljena je oko 250m od plaže, nedaleko od centra mesta.

Opis: Vila Bella Grecia je hotel apartmanskog tipa. U sklopu vile se nalaze supermarket i mala pekara. Vila ima bazen sa ležaljkama za goste. Smeštajni kapaciteti koje su u našoj ponudi su namenjeni za smeštaj od 2 do 5 osoba, nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu, i imaju pogled na dvorište, bazen ili na ulicu (oni koji gledaju na ulicu su nešto bučniji). Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, peškire, TV, WiFi internet (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno) i sef (uključen u cenu).


Google maps:
Latitude: 39.485015
Longitude: 19.924799            

    

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer