slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Laganas

Vila Eleni

Lokacija: Vila je odlično locirana, nalazi se na plaži, oko 20m od mora i oko 200m od glavne ulice.

Opis: Ova vila je delimično renovirana prošle godine, svi smeštajni kapaciteti se nalaze u prizemlju i svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa pogledom na dvorište, TV, i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 7€ dnevno).


Google maps:
Latitude: 37.721418
Longitude: 20.862371      

          

Vila Ana

Lokacija: Ova Vila je locirana u mirnijem delu mesta, na oko 100m od plaže i oko 500m od centra mesta.

Opis: Vila raspolaže bazenom sa posebnim delom za decu i parkingom. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa pogledom na bazen, TV, Wi Fi internet, sef (uz doplatu na licu mesta, od 2€ dnevno) i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 7€ dnevno).


 

Google maps:
Latitude: 37.729969
Longitude: 20.872194          

      

Vila Lefka

Lokacija: Vila je dobro locirana i nalazi se u delu Laganasa koji se zove Vezal, udaljena je oko 100m od plaže i oko 300m od glavne ulice.

Opis: Vila ima veliko dvorište, svi smeštajni kapaciteti se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, Wi Fi internet, sef (uz doplatu na licu mesta, od 1€ dnevno) i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).


 

Google maps:
Latitude: 37.720768
Longitude: 20.861034        

        

Vila Ritas

 Lokacija: Vila je odlično locirana i nalazi se na samo 20m od plaže a u samom centru Laganasa. U neposrednoj blizini vile je glavna ulica letovališta sa velikim brojem klubova/diskoteka, barova, kao i raznovrsnih prodavnica i restorana.

Opis: Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima smeštenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji/apartmani poseduju opremljen kuhinjski deo, terasu/prostor za sedenje, kupatilo, TV, klima uređaj  (uz doplatu na licu mesta, 6€ dnevno). Čiste se svakog trećeg a posteljina se menja svakog petog dana. Mogućnost korišćenja bazena susedne vile, uz konzumaciju pića na baru.


Google maps:
Latitude: 37.723839
Longitude: 20.865051      

          

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer