slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Kanali

Vila Ionian Alfa

Lokacija: Vila je odlično pozicionirana, udaljena je oko 180m od plaže, nalazi se na blagom uzvišenju, odakle se pruža spektakularan pogled na ceo zaliv i mesto.

Opis: Svi apartmani su komforni i moderno opremljeni, nalaze se u prizemlju i na prvom spratu, veličine su oko 40m2 + terasa od 12m2 i svi imaju pogled na more. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i odvojenog dnevnog boravka sa sofa krevetom na razvlačenje, kompletno opremljene kuhinje sa malim šporetom i frižiderom sa komorom, komarnike na prozorima, kupatilo/wc, TV, WiFi internet, klima uređaja (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).


Google maps:
Latitude: 39.066740
Longitude: 20.691420      

          

Apart Hotel Hasakis

Lokacija: Ovaj mali hotel apartmanskog tipa je odlično lociran, i nalazi se na oko 240m od plaže, ima recepciju, parking i prodavnicu.

Opis: Ovaj moderno uređeni kompleks se sastoji od 14 komfornih apartmana, koji se nalaze u prizemlju, na prvom i na drugom spratu. Svi imaju kompletno opremljenu kuhinju sa malim šporetom i aspiratorom, aparat za filter kafu, kupatilo/wc, komarnike na vratima, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).


 

Google maps:
Latitude: 39.067926
Longitude: 20.690687

                

Vila Violeta

Lokacija: Vila je udaljena oko 300m od plaže, u neposrednoj blizini su prodavnica i pekara.

Opis: Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u visokom prizemlju, gledaju na ulicu i namenjene su za smeštaj od 2 do 5 osoba. Ovi prostrani apartmani i studija imaju opremljenu kuhinju sa malim šporetom, kupatilo/wc, veliku terasu sa sušilicom za veš, komarnike, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno ili 30€ za 10 dana). Vila poseduje sopstveni parking.


 

Google maps:
Latitude: 39.067513
Longitude: 20.691355              
  

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer